Columbaris

L’Espai Memorial de l’RCDE StadiumStage Front Stadium és el lloc perquè els seguidors del RCD Espanyol perpetuïn eternament la seva memòria i sentiment perico

Ubicat a l’interior de l’Stage Front Stadium, ofereix als socis i simpatitzants del club la possibilitat de dipositar les cendres i les dels seus éssers estimats al seu estadi.

Espai Memorial de 316 m2

808 columbaris individuals

70 columbaris familiars, amb capacitat per a 4 urnes

Espai comunitari

L’Espai Memorial és un lloc de
recolliment amb un fort vincle
emocional per als seguidors pericos

L’Espai Memorial del RCD Espanyol és una de les instal·lacions més emblemàtiques del club i un lloc únic i exclusiu per a tots els seguidors pericos. Els diferents columbaris aquí ubicats estan dissenyats amb frontals personalitzats amb els moments més representatius de la història del club.

Ubicats en diferents zones, els frontals dels columbaris recorden a l’afició i família perica, als jugadors de llegenda del club, als seus títols, als seus estadis, als seus escuts i als seus símbols blanc-i-blaus. A més, compta amb un espai dedicat a la memòria de Dani Jarque, etern capità del RCD Espanyol.

Acabats

Els columbaris de l’Espai Memorial estan construïts amb materials de primera qualitat que els aporten distinció i elegància. A més, comptem amb acabats de primer nivell.

Cada un dels frontals d’aquests columbaris està personalitzat amb imatges representatives de la història del RCD Espanyol per fer de l’Espai Memorial un lloc de recolliment i amb un fort vincle emocional per als seguidors pericos dins del seu estadi.

Cada columbari està format per una sòlida estructura interna i incorpora les divisions internes i els mecanismes de tancament i bloqueig de cada nínxol.

Serveis


Conserva les teves cendres o
les dels teus éssers estimats
a l’Stage Front Stadium


Ens ocupem de tot.
Servei d’acompanyament,
assessorament i tramitació


Servei d’exhumació o de recuperació
i trasllat de les cendres al columbari

Fabriquem urnes
personalitzades

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password