Packs commemoratius RCDE


UNEIX EL TEU NOM AL DEL RCD ESPANYOL
PER SEMPRE


Pack placa commemorativa

Amb la teva placa commemorativa personalitzada, uneixes el teu nom al del RCD Espanyol i comparteixes llegenda, cor i sentiment perico amb les estrelles passades i presents del club, per formar part de la història del RCD Espanyol per sempre.

El pack commemoratiu del RCDE inclou:

• Placa commemorativa personalitzada 15x10 cm
El regal escollit (pilota pell o pilota escut RCDE, 1a, 2a o 3a equipació RCDE, edició especial diamant 0,10 ct, dessuadora, pack nadó o experiència de vol)
• Acte de col·locació de la placa commemorativa a l’Stage Front Stadium i l’entrega de la pilota o la samarreta.
• Un 20% de descompte a la botiga RCDE Store (d’un sol ús)
• 5€ de descompte en una entrada per al Tour de l’Stage Front Stadium


L’espai de plaques commemoratives de l’Stage Front Stadium és un lloc únic per als socis i simpatitzants del RCD Espanyol per vincular el seu nom, passió i cor blanc-i-blau amb el club de la seva vida.

Aquí es ret homenatge a totes les persones que viuen, senten i defensen el RCD Espanyol, des de les grans llegendes fins als seguidors més fidels. I a més, és l’espai on compartir llegenda amb les estrelles periques passades i presents i amb personalitats rellevants del club, que ja compten amb la seva placa. I així, formar part de la història del Club per sempre.

Iván de la Peña, Sergio García, Marcel Granollers, Ander Mirambell, Fernando Molinos o Pep Poblet, entre d’altres, ja tenen la seva placa commemorativa a l’Stage Front Stadium. Amb la seva placa, estarà al costat d’aquestes llegendes periques al seu estadi per sempre.

Aquí batega amb força el més
pur sentiment perico

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password